1133 Budapest Váci út 76,T1 földszint see on the map

NEWMEDTECH - MEDICINE OF LIFE

Press Center

27.10.2020

A Tengermelléki regionális onkológiai rendelőintézetben felszerelték az új berendezést

Tengermelléki határterületen folytatódik az "Onkológiai betegségek elleni küzdelem" szövetségi projekt végrehajtása. Az orvosi berendezések szállítását a New Medical Technologies Korlátolt Felelősségű Társaság végezte: az onkológiai rendelőintézet a Varian Medical Systems által gyártott Halcyon sugárterápiás rendszert kapta meg.

Vlagyivosztok a rosszindulatú daganatok diagnosztizálásának és kezelésének az Oroszország egyik vezető központjává válik. A regionális onkológiai rendelőintézet felszereltsége miatt ezt az egészségügyi intézményt az ország legjobb klinikáival egyenrangúvá teszi. Ezen a nyáron az NMT KFT a Celsius TCS hipertermikus rendszert szállította az onkológiai rendelőintézetnek, és most a Halcyon lineáris gyorsítót. Így azoknak a tengermelléki lakosoknak, akiknek diagnosztizálniuk és kezelniük kell a rosszindulatú daganatot, már nem kell a régión kívülre utazniuk, még akkor sem, ha a legnehezebb esetekről van szó. Az NMT KFT munkáját a "Onkológiai betegségek elleni küzdelem" szövetségi projekt keretében hajtja végre.


Back to the list

Contact Us

It's easy and simple to work with us!

We are always ready to help you and answer all your questions! Your opinion is important and interesting for us! We work for you!

By submitting personal data from this form, I consent to the processing of my personal data