1133 Budapest Váci út 76,T1 földszint see on the map

NEWMEDTECH - MEDICINE OF LIFE

Press Center

29.11.2020

Forbes bejelentette hogy az NMT megkapta az “A” minősítést

A Forbes Magazine, a világ vezető üzleti kiadványa, arról tájékoztatta az olvasóit, hogy a New Medical Technologies Korlátolt Felelősségű Társaság a Bisnode felmérésének eredményeként megkapta az “A” minősítésű tanúsítványt.

A Bisnode minősítési rendszert 1908 óta használják a vállalatok megbízhatóságának felmérésére. A Bisnode által felhalmozott hatalmas tapasztalat lehetővé teszi hogy a felmérésük eredményeit megbízhatónak tekintsük, és ez alapján Forbes bejelentést adott az “A” minősítésról, amelyet a New Medical Technologies Korlátolt Felelősségű Társaság kapta meg.

Emlékeztessük, hogy korábban már beszámoltunk arról, hogy a budapesti székhellyel rendelkező New Medical Technologies Korlátolt Felelősségű Társaság sikeresen átment az ellenőrzésen, és magas megbízhatóságot jelző “A” minősítésű Bisnode tanúsítványt kapott. Érdemes megjegyezni, hogy a Magyarországon működő vállalatoknak csak 7,44% -a rendelkezik Bisnode “A” minősítésű tanúsítvánnyal. A Bisnode tanúsítványt számos európai országban használják, és az észak-európai országokban kereskedelmi szabványnak számít.


Back to the list

Contact Us

It's easy and simple to work with us!

We are always ready to help you and answer all your questions! Your opinion is important and interesting for us! We work for you!

By submitting personal data from this form, I consent to the processing of my personal data