1133 Budapest Váci út 76,T1 földszint see on the map

NEWMEDTECH - MEDICINE OF LIFE

Press Center

Jekatyerinburgba a második PET szkennert szállítottak 25.09.2020

Jekatyerinburgba a második PET szkennert szállítottak

Jó hír az Urál fővárosából: szakértői szintű PET-szkennert üzembe helyezték a PET-Technology Nukleáris Orvostudományi Központban. Ez lesz a Központ második ilyen berendezése. Ha korábban itt évente 7 ezer beteget kezeltek, akkor mostantól számuk megduplázódik, ami azt jelenti, hogy jelentősen nő a régió képessége az onkológiai betegségek diagnosztikájában és kezelésében.

A szakértők azt mondják, hogy a halium68-mal jelölt új radiofarmakonokkal rendelkező PET / CT fő előnye a nagy pontosság a prosztatarák és a neuroendokrin daganatok diagnosztizálásában és monitorozásában. A 68Ga-PSMA-val rendelkező PET / CT segít felmérni mind az elsődleges daganat terjedésének mértékét alacsony prosztata-specifikus antigén érték mellett, mind a betegség kiújulását.

A neuroendokrin daganatok diagnosztizálásakor a 68GA-DOTA-TATE-vel és 18F-FDG-vel rendelkező PET / CT nagyon informatív az e daganatcsoport immunohisztokémiai vizsgálati eredményeinek különböző értékei esetén.

A jekatyerinburgi PET-Technology Nukleáris Orvostudományi Központ berendezését a NewMedTech KFT szállította


Back to the list

Contact Us

It's easy and simple to work with us!

We are always ready to help you and answer all your questions! Your opinion is important and interesting for us! We work for you!

By submitting personal data from this form, I consent to the processing of my personal data