1133 Budapest Váci út 76,T1 földszint see on the map

NEWMEDTECH - MEDICINE OF LIFE

Press Center

Korszerű kezelési módszer érkezett Tengermelléki határterületre A NewMedTech KFT befejezte a berendezések szállítását és üzembe helyezését a Primorsky Regionális Onkológiai Kórházban 06.11.2020

Korszerű kezelési módszer érkezett Tengermelléki határterületre A NewMedTech KFT befejezte a berendezések szállítását és üzembe helyezését a Primorsky Regionális Onkológiai Kórházban

A hipertermia a legújabb fejlesztés az rák elleni harcban. A Celsius TCS hipertermikus rendszer az onkológiához (Németország) lehetővé teszi az orvosok számára, hogy nemcsak elsődleges daganatokkal, hanem a medence, a fej, a nyak, a végbél és az emlő daganatainak metasztatikus elváltozásaival is dolgozhassanak. Egy órán belül a daganat „felmelegszik”, és ezt követően a beteget lineáris gyorsítók által végzendő sugárterápiára küldik. Szakértők szerint ez jelentősen növelheti a sugárzás és a kemoterápia hatékonyságát, mivel az érintett sejtek érzékenyebbek és jobban reagálnak a kezelésre.

A Primorsky Regionális Onkológiai Dispenserum alapján egy tanfolyamot szerveztek az orvosok számára, hogy új berendezésekkel dolgozzanak. A képzést vezeti Zhanna Startseva, az orvostudományok doktora, az Orosz Tudományos Akadémia professzora és a Tomszki NIMC Onkológiai Kutatóintézet sugárterápiás osztályának vezetője.

A regionális egészségügyi minisztérium elmondta, hogy a hipertermikus berendezések üzembe helyezése új szintre emeli a rák kezelést Tengermelléki határterületen. A rosszindulatú daganatokat ugyanúgy kezelik, mint Európa és Izrael vezető klinikáin. Megemlítjük, hogy a berendezés szállítása az "Onkológiai betegségek elleni küzdelem" nevű országos projekt keretében vált lehetővé.

New Equipment Installed in the Primorsky Regional Oncological Clinic


In Primorye the implementation of the federal project “Control over Oncological Diseases” is underway. Another supply of medical equipment has been completed by New Medical Technologies Korlatolt Felelősségű Társaság: the oncological clinic received a Halcyon radiation therapy system manufactured by Varian Medical Systems.

Vladivostok is becoming one of the leading Russian centres for diagnostics and treatment of cancer. The equipment of the regional oncological clinic places this medical institution on a par with the best clinics in the country.

This summer NMT KFT delivered the Celsius TCS hyperthermic system to the oncological clinic, now – the Halcyon linear accelerator.

Thus, residents of Primorye who need diagnostics and treatment of malignant neoplasms no longer need to travel outside the region, even when it comes to the most difficult cases.

The work of NMT KFT is carried out within the framework of the federal project “Control over Oncological Diseases”.


Back to the list

Contact Us

It's easy and simple to work with us!

We are always ready to help you and answer all your questions! Your opinion is important and interesting for us! We work for you!

By submitting personal data from this form, I consent to the processing of my personal data