1133 Budapest Váci út 76,T1 földszint see on the map

NEWMEDTECH - MEDICINE OF LIFE

Press Center

Két PET-Technology központot nyitottak meg a Permi határterületen 05.11.2020

Két PET-Technology központot nyitottak meg a Permi határterületen

Permben a rák-elleni küzdelem hetében egy fontos eseményre került sor: két PET-Technology központot nyitottak meg.

A PET / CT diagnosztikai központok a Tverye M.A. nevét viselő Állami egészségügyi intézmény területén, és a Perm regionális onkológiai kórház Állami egészségügyi intézmény területén a sugárterápiás központban találhatóak. Mindkét központ az állami egészségügyi biztosítás program keretében fogadja a betegeket.

A sugárterápiás központban két modern, a Varian Medical Systems által gyártott Halcyon v 2.0 lineáris gyorsító található, amelyeknek köszönhetően a betegek a legmagasabb színvonalú kezelést kaphatják. Kompakt lineáris elektrongyorsítót olyan onkológiai betegségek kezelésére terveztek, mint: agy-, fej- és nyakdaganatok, tüdőrák, emlőrák, prosztatarák, a női reproduktív rendszer rosszindulatú daganatai stb. A központ évente több mint 1400 beteget fog fogadni. A PET-Technology PET / CT diagnosztikai központ évente több mint 5000 beteget fogadhatja majd. A központ rendelkezik az elsődleges diagnosztika szakértői szintű MRI-jével is.
A berendezéseket a NewMedTech KFT szállította


Back to the list

Contact Us

It's easy and simple to work with us!

We are always ready to help you and answer all your questions! Your opinion is important and interesting for us! We work for you!

By submitting personal data from this form, I consent to the processing of my personal data